THE BEST OFFICINAL PLANTS

Carefully selected in the world’s finest regions


The secret of making a good product is to search for quality in its every single component.
Every ingredient is a protagonist: each element will give clear notes and typical unforgettable fragrances. That’s why every botanical arriving to La Canellese is traceable, picked at the right time in its best growing place, carefully dried and transported in order to preserve all the aromas and all the tonic and digestive properties of officinal plants.

HERE SOME OF THE HERBS THAT WE KNOW BEST

la Canellese Vermut utilizza solo assenzio romano di prima qualitàLAUREL
Laurus nobilis
la Canellese Vermut utilizza solo corteccia di china di prima qualitàBITTER ORANGE
Citrus aurantium
la Canellese Vermut utilizza solo chiodi di garofano di prima qualitàROMAN WORMWOOD
Artemisia pontica
la Canellese Vermut utilizza solo assenzio romano di prima qualitàALPINE WORMWOOD
Artemisia vallesiaca
la Canellese Vermut utilizza solo corteccia di china di prima qualitàABSINTHE WORMWOOD
Artemisia absinthium
la Canellese Vermut utilizza solo chiodi di garofano di prima qualitàCINNAMON
Cinnamomum zeylanicum nees
la Canellese Vermut utilizza solo assenzio romano di prima qualitàCINCHONA BARK
Cinchona succirubra
la Canellese Vermut utilizza solo corteccia di china di prima qualitàCLOVES
Syzygium aromaticum
la Canellese Vermut utilizza solo chiodi di garofano di prima qualitàCORIANDER
Coriandrum sativum
la Canellese Vermut utilizza solo assenzio romano di prima qualitàGENTIAM
Genziana lutea
la Canellese Vermut utilizza solo corteccia di china di prima qualitàNUTMEG
Myristica fragrans
la Canellese Vermut utilizza solo chiodi di garofano di prima qualitàVANILLA
Vanilla planifolia
la Canellese Vermut utilizza solo assenzio romano di prima qualitàCHAMOMILE
Anthemis nobilis
la Canellese Vermut utilizza solo corteccia di china di prima qualitàRHUBARB
Rheum rhaponticum
la Canellese Vermut utilizza solo chiodi di garofano di prima qualitàGINGER
Zingiber officinale

FROM HERBS TO LIQUORS:
HOW IS OUR VERMOUTH MADE?